פסטה סלמון ברוטב שמנת

40 דק׳ הכנה
  • 3 מנות
  • סוג: דניס
אופן ההכנה

מרכיבים:

  • 500 גרם דג סלמון (אפשר גם דג לבן כמו דניס או בורי)
  • 200 מ”ל שמנת מתוקה
  • 1 כוס תרד טרי
  • 1 כוס עגבניות קצוצות
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום קצוצות
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • גבינת פרמזן מגוררת (למעלה)

הוראות הכנה:

  1. הכנת הדג: חתכו את הדג לחתיכות בגודל ביס. תבלו במלח ופלפל.
  2. טיגון: במחבת גדולה, חממו שמן זית ל 180 מעלות. הוסיפו את חתיכות הדג וטגנו עד שהן משחימות (כ-3-4 דקות מכל צד). הוציאו את הדג מהמחבת ושמרו בצד.
  3. הכנת הירקות: באותה מחבת, הוסיפו את השום הקצוץ וטגנו עד ריחני. הוסיפו את הקישוא והעגבניות, וטגנו כ-5 דקות עד שהירקות מתרככים.
  4. הוספת שמנת: הוסיפו את השמנת המתוקה והביאו לרתיחה קלה. הוסיפו את התרד וערבבו עד שהתרד מתכווץ.
  5. שילוב הדג: החזירו את חתיכות הדג למחבת, ערבבו בעדינות והניחו להתבשל יחד כ-5 דקות נוספות.
  6. הגשה: העבירו לצלחת הגשה, פזרו גבינת פרמזן מעל והגישו עם לחם קלוי בצד.

בתיאבון!

מוצרים מהמתכון

Array ( [17111-17113-dbrgghgdbe] => Array ( [attributes] => Array ( [pa_צורת-חיתוך] => %d7%a9%d7%9c%d7%9d-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%a2%d7%95%d7%a8 ) [key] => 17111-17113-dbrgghgdbe [product_id] => 17111 [variation_id] => 17113 [quantity] => 1 [unit_weight] => 1 [chosen_quantity_unit] => unit [ocwsu_unit] => unit [ocwsu_quantity_in_units] => 1 [ocwsu_quantity_in_weight_units] => [ocwsu_unit_weight] => 1 ) )
Array ( [attributes] => Array ( [pa_צורת-חיתוך] => %d7%a9%d7%9c%d7%9d-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%a2%d7%95%d7%a8 ) [key] => 17111-17113-dbrgghgdbe [product_id] => 17111 [variation_id] => 17113 [quantity] => 1 [unit_weight] => 1 [chosen_quantity_unit] => unit [ocwsu_unit] => unit [ocwsu_quantity_in_units] => 1 [ocwsu_quantity_in_weight_units] => [ocwsu_unit_weight] => 1 ) Array ( [type] => variable )
  • נתח סלמון (0.5 ועד 2 ק״ג)


    140.00 לק"ג הוספה לסל
  • +
    יח'
    -

מתכונים נוספים